Blomsterkrykka

Og da var det snart helg igjen.
Ikveld var mamma og meg på blomsterkursgreier, mine amatørresultater ser du under.

57520-27 

57520-30

57520-29 

57520-28


Pske - over og ut!

Og da var påsken over for i år.

Harrytur, byturer og tvturer er unnagjort.  Hva har skjedd ellers i påsken? Vi har endelig fått et stk ny nabo!! Ei lita ei på nesten 4 kg - Mathilde (mer nydelig enn hun vesle skal man lete lenge etter..)
Også - ikke minst - har velsemor her i huset begynt å vandre ute helt alene..!  (Dog foreløpig kun fra verandadøra og rundt til inngangsdøra, og omvendt (..og omvendt). 
Men et sted må man jo begynne.

Påskepusbilde #1
57520-26

Påskepusbilde #2
57520-25
Ferie sa du?

Og da var det påskeferie! Stryk ferie forresten, hovedrapporten skal leveres om få uker.

Livet ellers går fremover, jeg kan gå uten krykker, selv om kanskje ikke alle vil kalle det en normal gange.  Krykkene får jeg ikke kaste på dynga før fysioen er fornøyd og jeg ikke er halt lenger.  Vi ser alle frem til den dagen.

I Olivias verden skjer det litt av hvert uinteressant om dagen.  Hun får stadig med energi og sover desto mindre.  All denne energien brukes da mer enn gjerne til å klatre på stoler, kjøkkenbord, spisestuebord, stuebord, gardiner, klær, mennesker, trapper, senger, vasker, vaskemaskiner, tv-benker og sofaer.

Ellers har hun funnet ut at vann smaker best rett fra springen.

57520-24

57520-23

Slapper av et halvt minutt.

57520-22

I morgen reiser hubbien og jeg på skikkelig påskeferie.  Det skal bli deilig å komme seg bort og slappe av litt.  Vi reiser fra Kongsberg tidlig tidlig lørdag morgen for å rekke båten i Sandefjord kl 10:00.  Deretter går båtturen over til det store utland og eldoradoet Strømstad. 
Vi er vel hjemme igjen i morgen ettermiddag.
- GOD PÅSKE!